Healingsmassage

Healingsmassage

Healingsmassage er en blid og omsorgsfuld helkropsmassage.  Healingsmassagen virker ved sine lange blide strøg og opmærksomheden fra hænderne. Behandlingen er rolig, nærværende og en dejlig måde at stresse af på.


Healingsmassagen er individuel, og med fokus på det, du har brug for, og med respekt for dine grænser. Du kan godt opleve at du er i tilstand mellem det at være vågen og at sove. Nogen gange kan den ”pause” føles som en hel nats søvn.


Vi starter og slutter behandlingen med en lille samtale, så du kan fortælle mig, hvad du ønsker jeg skal have fokus på, og bagefter kan vi tale om det du evt. oplevede under massagen.


En healingsmassage vare mellem 1½ og 2 timer, så der er der god tid til at gå i dybden med de steder, hvor du trænger til det. Hvis du ikke har nogen specifikke steder, hvor du gerne vil have jeg går i dybden, så lader jeg min intuition råde undervejs.


Efter massagen kan du godt blive lidt kuldskær, så det er en god ide, at medbringe varmt tøj – og gerne tøj, som kan tåle at der kommer lidt olie på, da ikke al olien trænger helt ind i huden. Mange oplever at man er så afslappet lige efter, at man har brug for mere tid alene og uden aftaler.


Husk at drikke rigeligt med vand.


Kontakt mig for at aftale en tid.


Nyd dit liv

Tlf ::

mail: ulla@nydditliv.dk